Overstapdienst, Oiko-event

Zondagmorgen 18 juni is er om 10.00 uur in de Barchkerk de Overstapdienst.

Dit jaar nemen Vianne, Joost en Alycia de overstap. Maar het zijn niet alleen jongeren die 'overstappen'. Allemaal kennen we momenten waarin de dingen voor ons soms radicaal veranderen. Een nieuwe baan, verhuizen een relatie aangaan of verbreken.
Samen vieren we dat, misschien wel juist op die momenten van overstappen, we ons geteund mogen weten door Gods verhaal van liefhebben en trouw zijn.

Zondagmiddag 18 juni is er om 13.30 uur het derde Oiko-event in het openluchttheater in Lochem. Het heet: 'wakker in een vreemde wereld'.

Een chauffeur moet op weg naar Engeland. Altijd lastig sinds er vluchtelingen willen oversteken met behulp van een vrachtwagen. Ergens aan de Syrische grens zit student Hicham, die zijn geboortedorp wil redden. Maar er is niemand die het hulptransport wil en kan rijden. Hicham raakt in paniek. ‘Het moet snel’. Dan komen Minke en Rick, zijn huisgenoten, in actie. Mas van der Velde is de enige chauffeur die dat aan zou durven. Maar hoe krijgen ze hem zover dat hij die wagen gaat rijden?