Stichting BiM presenteert

Liefhebbers van country and western kunnen zondag 30 maart hun hart ophalen in de dorpskerk van Barchem. Op uitnodiging van de stichting BiM komt Sandra Vanreys uit Aalten naar de Barchkerk om de liefhebbers (en zij die dat willen worden) te onthalen op de muziek uit het 'wilde westen' van Amerika.
De veel te vroeg overleden komiek en conferencier Harm oet Riessen noemde ze
'keboyversjes'. Daarmee bedoelde hij de liedjes uit het repertoire van grootheden als Jim Reeves, Billy Jo Spears, Kenny Rogers en Don Williams.
Sandra Vanreys voelde zich vanaf het begin van haar carriere als een vis in het water in het genre dat ze in Nederland groot maakte met andere toppers als Ruud Hermans, Dick van Altena en The Major Dundee Band en Savannah.
Voor Sandra is het niet bij country gebleven. Ze maakte ook uitstapjes naar Nederlands- en Duitstalig en tegenwoordig is ze heel succesvol met het begeleiden van jeugdig zangtalent uit de Achterhoek en daarbuiten. Mogelijk dat een van haar grootste talenten 30 maart acte de presence geeft in de Barchkerk. Dat blijft nog even een verrassing.
'Country in de Barchkerk' begint om 14.30 uur. Kaarten zijn op de dag van het concert verkrijgbaar in de entree van de kerk, maar verstandiger is het om ze telefonisch te reserveren bij Gerrit Stegeman (0573-252489) of Derk Rossel (0573-441642). De entreeprijs bedraagt 10 euro per persoon en dat is inclusief koffie of thee in de pauze.