Koperensemble Boundless Brass concert in de Barchkerk

Grenzeloos koper. Dat is de wat vrije vertaling van Boundless Brass, een piepjong koperensemble dat vorig jaar juli zijn eerste concert gaf in de dorpskerk van Almen.
Download hier de poster! 

Daarna zijn meerdere optredens gevolgd en zondagmiddag 28 april 2013 komen Michiel Hemmelder (bastuba), Theo Bruggeman (trombone), Breunis van Wolfswinkel (hoorn), Paul Jansen (trompet) en Patrick Dieperink (trompet) – allen afkomstig uit de regio Deventer – naar de Barchkerk in Barchem om een ‘grenzeloos’ programma te verzorgen. Grenzeloos omdat het ensemble alle genres beheerst: van Gabriël Fauré tot Joseph Horovitz en van Ennio Morricone tot Duke Ellington.

Muzikale gast deze middag is de virtuoze toetsenist Jan Getkate uit Rijssen. Net zo ‘grenzeloos’ als het ensemble begeleidt hij de blazers, maar zal hij ook soleren op het orgel van de Barchkerk.

 

Het optreden van Boundless Brass begint om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro p.p. (incl. koffie/thee). Kaarten zijn te bestellen bij Derk Rossel (0573-441642) en Gerrit Stegeman (0573-252489). Op de dag zelf zijn kaarten te verkrijgen in de hal van de Barchkerk.