De Barchkerk in het Midden

Femme Vocale: niet in de finale van TWI, wél in de Barchkerk!

Tijdens drie uitzendingen van The Winner Is zong Femme Vocale de sterren van de hemel. In de halve finale van deze spannende zangcompetitie maakten Nathaly Masclé, Liane Hoogeveen en Mariske Hekkenberg echter kennis met de harde wetten van dit SBS6-programma. De jury koos bijna unaniem voor de tegenstanders...

Het muzikale trio bleef met lege handen achter, maar wel in de wetenschap dat ze zich drie keer uitstekend hadden gepresenteerd aan een groot Nederlands TV-publiek.
Femme Vocale krijgt een herkansing! Op uitnodiging van de Stichting BiM (de Barchkerk in het Midden) verzorgt het charmante gezelschap op zondag 22 april 2012, aanvang 14.30 uur, een optreden met swingende jazz en soul in de Barchkerk van Barchem. Een programma dat liefhebbers van goede zang niet mogen missen!
Kaarten voor ‘Een zondagmiddag in de Barchkerk met Femme Vocale' à 10 euro (inclusief koffie/thee in de pauze) zijn verkrijgbaar bij de entree van de kerk of telefonisch te bestellen bij Hermien Bannink (461311) en Derk Rossel (441642). Wacht niet te lang, want vol is vol! Telefonisch bestelde toegangsbewijzen kunnen zondag 22 april tot 14.15 uur bij de entree van de kerk worden afgehaald en betaald.
Het programma 2012 van de Stichting BiM wordt gerealiseerd met steun van de heer en mevrouw van Well (Erve Kostverloren) en Stichting Fonds 1819 (SNS Fonds).