Bijbelverhalen in het Achterhoeks

Een kinderbijbel in het Achterhoeks, zou dat niet prachtig zijn? Wat zou het mooi zijn om als (groot)ouders samen met (klein)kinderen te kunnen kijken naar aansprekende bijbel- verhalen. En dan ook nog in de eigen streektaal. Als werkgroep Dialect en Religie verbonden aan het Erfgoe

dcentrum Achterhoek en Liemers (ECAL) zijn we met deze uitdaging aan de slag gegaan. In de Internationale Bijbelbond (IBB) vonden we een enthousiaste medestander. De serie B-boekjes leende zich uitstekend voor een eigen Achterhoekse variant.

Het resultaat is een drietal kleine boekjes over de drie christelijke feesten: Kerstmis, Pasen en Pinksteren. Met kleurrijke afbeeldingen en korte, toegankelijke teksten zijn het heerlijke bladerboekjes geworden, voor jong én oud! De boekjes zijn bijzonder geschikt voor gebruik in het gezin, in de kerk of op school. Of als geschenk. Waarom niet vanuit kerk of school als kerstpresentje voor de kinderen? Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze boekjes te bestellen met een leuke korting.

Uitnodiging presentatie

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de feestelijke presentatie met medewerking van dhr. Arie Ribbers. U bent van harte welkom!