De BiM presenteert: D-licious Vocals, Uncovered tour 2018/2019

Drie topzangeressen en een geweldige gitarist uit de Nederlandse muziekwereld delen de wens, of beter nog de noodzaak om samen liedjes te spelen die “ze altijd al eens hadden willen doen”. Deze muziek, vooral uit de jaren 70 en 80, brengt voor hen en het publiek talloze mooie herinneringen tot leven. D-licious Vocals gaat op zoek naar de akoestische essentie van “de grote” stukken. Iedere hit is ooit klein geschreven. Zittend aan de piano, of met een gitaar op schoot. De geraffineerde arrangementen van de D-licious voices met een enkele gitaar, zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze pareltjes uit de muziekgeschiedenis. Hierdoor vergeet u als luisteraar meteen de oorspronkelijke bombastische producties.

Voor hun eerste CD album uit 2016, “Forgotten Treasures” koos de groep voor min of meer vergeten “juweeltjes” van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, Toto, Paul Simon, James Taylor, Janis Ian en Michael Jackson. De tweede CD “Uncovered” (oktober 2018) bevat akoestische bewerking van grootse, bekende producties van onder meer George Michael, David Bowie, Peter Gabriel en Seal, maar ook meer ingetogen songs van bijvoorbeeld India.Arie en Simon & Garfunkel, overgoten met een D-licious sausje. De optredens van D-licious Vocals, met een keuze aan stukken van beide albums, brengen volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal. Daarnaast staan ook meerdere eigen composities op het programma.


Evelyn Kallansee, Pien Schneider, Mariske Hekkenberg en Herman Onnen: solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-licious. Op hun CV’s staat onder meer solist bij de internationaal bekende Acid Jazz band Tristan en bij The European Glenn Miller Orchestra, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (Spandau Ballet, Todd Rundgren, Mathilde Santing, Guus Meeuwis, Frans Bauer) en grote musical producties als Les Miserables.