Burendag-Kerkfair

Kerkfair-Burendag

Burendag zaterdag 22 september organiseert de Barchkerk, als dank aan de Barchemse bevolking die zich samen sterk gemaakt heeft voor de Barchkerk, een Kerkfair. We nodigen daarom iedereen uit om een gratis kopje koffie te komen drinken, met iets lekkers er bij.In de kerk wordt van 10.30-17.00 uur een kerkfair gehouden met goed gevulde kraampjes. Het aanbod op de fair is heel divers: brocante, antiek, boeken, planten, bloemstukjes, vogelhuisjes, jam of warme sokken en nog veel meer. Naast de vele koopjes worden ook de voormalige kerkbanken en kerkstoelen verkocht.
Voor tieners en iedereen die het wel eens mee wil maken, is er van 12.00-14.00 uur een ‘escape-room’, gemaakt door de tienernevendienstgroep. Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht, voor hen is er een creatieve hoek.Met de opbrengst zal een keuken in de verbouwde kerk worden gerealiseerd. Dit alles met de bedoeling om het kerkgebouw functioneel te houden voor de Barchemse bevolking.

De fair opent om 10.30 uur. Om 11.00 uur worden de nieuwe banken in de kerktuin onthuld, om 14.30 uur volgt de prijsuitreiking van de tuinkeuring door Contact Barchem en om 16.30 uur biedt de Barchschole een cheque aan ten behoeve van de beamer in de kerk.
Al met al een hele bijzondere Burendag met Kerkfair op zaterdag 22 september in en rond de Barchkerk.