BarchemBios

Een groots opgezette boerenbruiloft van 60 jaar geleden, beelden van een belangrijk concours hippique, het opstellen en de optocht van het Barchems Feest van 1990, het Barchems Muziekfestival uit dat jaar (met het Frühschoppen met NORMAAL), vertederend beelden van Circus Barchosa uit 1991… De oproep om filmpjes aan te melden voor de eerste Barchem Bios op donderdag 8 februari is niet zonder resultaat gebleven. De Barchkerk is die dag voor één keer bioscoop met anderhalf uur lang Barchemse filmpjes die door de bezitters op DVD of usb-stick zijn gezet en daardoor gemakkelijk te presenteren. De voorstelling begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar de mannen van de BiM stellen een vrije gift na afloop zeer 

op prijs. Uit de reacties is gebleken dat er nog heel veel films en filmpjes onder de mensen zijn, die gedigitaliseerd zouden moeten worden.Dat is echter een vrij kostbare zaak, waardoor ze (voorlopig) in de kast blijven liggen.

Tip

Houd zondagmiddag 18 maart vrij! Dan komt designer Frits Hoogers uit Deventer – Florafrits – naar de Barchkerk voor een geweldig bloemenspektakel. Houdt u van bloemen en een humorvolle presentatie? Zorg dan dat u erbij bent. Kaarten bestellen via 0573-441642 of 0573-252489.