Actueel

De BiM presenteert het Jubileumconcert van Just Us, zondag 19 mei 14.30 uur Barchkerk

Lees meer >>

Ben je tussen de 13 en 18 jaar, kijk hier maar eens

Tieners en kerk, dat ligt elkaar niet zo, lijkt het. Wij hebben de tienernevendienst en dat werkt wel. Gewoon met je ouders, of alleen naar de kerk en dan niet de hele tijd stil zitten, maar een groot deel van de kerkdienst bezig zijn in de eigen ruimte in de Wingerd.

De tieners van 12 t/m 16 gaan voor de preek de kerk uit en onder leiding van één van de leden van de jeugdraad gaan ze bezig met het thema van de zondag. Niet alleen maar praten, maar ook doen, kijken. Want via de laptop, beamer valt er veel te zien en te spelen. Let op de aankondigingen in het kerkblad en hier op de site bij de erediensten. Daar staat wanneer er tienernevendienst is.

Voor de tieners van 16 jaar en ouder is het de omgekeerde wereld. Zij komen om 10.00 uur samen in de Wingerd en gaan daar bezig met het thema van de zondag. Praten en uitleg over het thema, de lezingen. En dan samen naar de kerk voor de preek. En na de preek weer naar de eigen ruimte in de Wingerd. En lekker napraten over wat onze pastor Jan Leijenhorst van de preek gemaakt heeft.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Gea Boerkoel en Rianne Geerts

Wil je gewoon wat leuke verhaaltjes lezen, spelletjes doen, interessante pagina's bezoeken, hier een paar links:

http://www.jop.nl/  klik 'young'

http://www.anekdotes.net/kippensoep.html  anekdotes en korte verhaaltjes

http://www.picnik.com/  fotobewerken online, zonder dure programma's

http://www.jeugdwerkidee.nl/index.html  spreek voor zich

http://www.sgonet.nl/

Heb je zelf nog leuke pagina's, laat het ons weten (via 'contact').